CV & Portfolio

CV & Portfolio

Marc Marselje   “Guldor Photography”.

Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam, en sinds 2012 werkzaam als professioneel fotograaf in Studio en op Locatie. Als fotograaf werk ik niet alleen in opdracht maar ook als beeldend kunstenaar. Ik sta voor kwaliteit, passie en detail. Alles wat ik maak, maak ik uit liefde voor het vak.

Ik werk als fotograaf voornamelijk binnen de mode, voor makelaars, bedrijven en personen. Naast mijn varierende opdrachtgevers in alle vlakken heb ik veel succes met mijn vrije werk. Onder andere met een fotoserie getiteld The Toilet Diaries, sculpturen, vrije mode, digitale en interactieve kunst.

Fotograaf in:
Software kennis
Fotografie Specialiteiten
Opleidingen 'KunstAcademie'
Woonachtig in Utrecht 'Eiland8'
Fotostudio in Utrecht
Waarom ben ik fotograaf – Als kind was ik altijd al druk bezig met het creëren van iets nieuws, zoals eigen lego, strips tekenen, computer en bordspellen maken en schrijven. Als droom had ik het idee om film maker te worden om zo mijn dromen werkelijkheid te zien worden zoals in Jurassic Park. Na een reeks homemade video’s en daarna voorjaar Film Academie. Kwam ik er op de Kunst Academie achter dat fotografie veel meer mijn ding was als film. Vooral door het steeds groter worden van de film teams en kleiner worden van mijn creatieve invoelt op het geheel.

Ook greep mode mijn aandacht, maar ook de alternatieve mode. Het uiten van jezelf en mensen met een eigen stijl hebben me altijd al gefascineerd. De vrijheid in creativiteit en afwisselendheid van de modewereld spreken me ook nog steeds erg aan. Tijdens deze nieuwe richting als fotograaf bleken de meeste vormen van fotografie ook erg boeiend te zijn, tijdens de workshops en minor die ik begon te volgen. Nu richt ik me op de fotografie waarbij ik invloed heb op het eind resultaat qua licht, techniek en regie. Waarbij ik altijd opzoek ga naar nieuwe invalshoeken, uitdagingen en verbeteringen.

 

 

Magazine intervieuw questions (english)

Interesses
Sterkte punten
Inspirerende mensen
Inspirerende Kunstenaars
Persoonlijke missie
Droom opdrachtgevers
Werk Ervaringen

 

Portfolio voorbeelden

Kort overzicht klantenlijst
Publicaties

Social Media

face

Facebook

Linkedin

Youtube

Portfolio & Art Community

Flickr

ModelMayhem

500px

Behance

DeviantArt

Contact gegevens

Marc Marselje
“Guldor Photography”
3527 BM Utrecht
+31(0)6-39429291
Info(at)Guldor.net
www.Guldor.net

KVK: 24477704
BTW: 172088422B01