De Fotograaf

De Fotograaf

Marc Marselje

Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam, en sinds 2012 werkzaam als professioneel fotograaf in Studio en op Locatie. Deze website is bedoelt voor mijn commerciële werk. Mijn (alternative)Mode, artiest en kunst fotografie is elders te vinden. Als fotograaf werk ik niet alleen vanuit die discipline, maar voornamelijk ook als beeldend kunstenaar. Ik sta voor kwaliteit, passie en aandacht. Bij alles wat ik maak, streef ik ernaar om iets bijzonders te laten ontstaan. Mijn vrije werk geeft mij hier nog meer ruimte toe, net als binnen de mode en, voor zover mogelijk, de portretfotografie. Een verhaal vertellen, een sfeer laten voelen, en een gek idee. Zo heb ik, met veel succes, een fotoserie getiteld The Toilet Diaries gemaakt. Verder ben ik met verscheidene, autonome projecten bezig, die meer zijn dan alleen fotografie. Ook maak ik schilderijen, sculpturen en interactieve kunst.

Opleiding KunstAcademie
Woonachtig in Utrecht
Fotostudio op locatie
Software kennis
Specialiteiten
Gewerkt in Landen
Hoe werd ik fotograaf – Als kind was ik altijd al druk bezig met het creëren van iets nieuws, zoals eigen lego, strips tekenen, computer en bordspellen maken en schrijven. Als droom had ik het idee om film maker te worden om zo mijn dromen werkelijkheid te zien worden zoals in Jurassic Park. Na een reeks homemade video’s en daarna voorjaar Film Academie. Kwam ik er op de Kunst Academie achter dat fotografie veel meer mijn ding was als film. Vooral door het steeds groter worden van de film teams en kleiner worden van mijn creatieve invoelt op het geheel.

Ook greep mode mijn aandacht, maar ook de alternatieve mode. Het uiten van jezelf en mensen met een eigen stijl hebben me altijd al gefascineerd. De vrijheid in creativiteit en afwisselendheid van de modewereld spreken me ook nog steeds erg aan. Tijdens deze nieuwe richting als fotograaf bleken de meeste vormen van fotografie ook erg boeiend te zijn, tijdens de workshops en minor die ik begon te volgen. Nu richt ik me op de fotografie waarbij ik invloed heb op het eind resultaat qua licht, techniek en regie. Waarbij ik altijd opzoek ga naar nieuwe invalshoeken, uitdagingen en verbeteringen.

Interesses
Sterkte punten
Kort overzicht klantenlijst

Linkedin

Linkedin

 

Contact gegevens

Marc Marselje Fotograaf
3525 XK Utrecht
+31(0)6-39429291
Marc@MarseljeFotografie.nl

KVK: 24477704
BTW: 172088422B01